VARMEPUMPER

EN GOD INVESTERING – MED MULIGHEDEN FOR AT SPARE PENGE

Det er muligt at spare op til 60 % på el-regningen, når man investerer i en luft til luft-varmepumpe. Varmepumper er den hurtigste vej til at reducere varmeregningen og samtidigt få et lækkert indeklima. De luft til luft-varmepumper er effektive, lydsvage og i bedste japanske kvalitet. Kontakt os, hvis du vil vide mere om mulighederne for besparelser på varmeregningen.

STYRING GENNEM WIFI OG SMS

Flere af varmepumperne kan tilkobles jeres WIFI/trådløse netværk, og derved styres nemt gennem en app – også når I ikke er i huset eller sommerhuset. Der kan også tilkobles et SMS-modul, så varmepumpen kan styres nemt gennem SMS fra ens mobil.

REPARATION OG SERVICE

Udover montage af nye varmepumper, tilbyder vi også autoriseret reparation og service af både Mitsubishi, Daikin og Mundo Klima varmepumper.

TILSKUDSORDNING TIL VARMEPUMPER

De fleste af vores varmepumper er naturligvis tilskudsberettigede.
Ring og hør mere om det på telefon 6988 4858

KLIMAANLÆG TIL ERHVERV OG PRIVATE

Varmepumper er et godt alternativ til oliefyr, el, gas og andre traditionelle varmekilder. Som installatør hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning, så du får en varmepumpe med den korrekte størrelse i forhold til dit hus og dit forbrugsmønster. Med andre ord sørger vi for, at du og din husstand får den mest energieffektive løsning.

EFFEKTIV VARMEPUMPE – IDEEL TIL SOMMERHUSE

Varmepumper anbefales til brug i sommerhuse, fordi de er et godt alternativ til opvarmning med elradiatorer, som er den typiske opvarmningsform i sommerhusene.

En luft til luft-varmepumpe er desuden relativ billig i anskaffelse og så bruger varmepumpen mellem en tredjedel og en fjerdedel af den el, som en elradiator bruger. Luft-til-luft-varmepumpen trækker varmen ud af luften uden for huset og bruger varmen til at opvarme luften inde i huset.

VARMEPUMPER ER TILSKUDSBERETTIGEDE

De fleste af vores varmepumper er naturligvis tilskudsberettigede.
Ring og hør mere om det på telefon 6988 4858

FORDELE

  1. Moderne og grøn energikilde
  2. Besparelser på varmeregningen – spar op til 60%
  3. korrekt opvarmning eller nedkøling af huset
  4. Mulighed for let styring gennem med wifi eller sms
  5. Få tilskud til din nye varmepumpe
  6. Varmepumper syner ikke meget i dit hus
Z

TILSKUD TIL VARMEPUMPER

Varmepumper leveres med energimærkning, hvor A++++ har den bedste virkningsgrad. Kravet for at kunne opnå energitilskud til en ny varmepumpe er blot, at den lever op til et godkendt energimærke. Det er muligt at få tilskud til varmepumper der både kan køle og varme. Kontakt os for vejledning.