KØLE- OG FROSTRUM

DETAIL · CATERING · PRIVAT

KØLE- OG FROSTRUM

KOMPLETTE KØLEANLÆG OG KØLERUM

Til supermarkeder og relaterede brancher tilbyder vi komplette ”walk-in” køle- og frostrum. Derudover dimensionerer og sammensætter vi nøglefærdige kompressorløsninger til drift af både frost- og kølelinjer.

Tætte samarbejder med vores leverandører gør os i stand til at levere både standard og skræddersyede køleanlæg. Som fabriksuafhængig installatør kan vi tilbyde præcis den løsning, der bedst matcher kravene i din køleopgave. Det betyder blandt andet, at vi arbejder med alle gængse kølemidler.

Vores komplette anlæg er baseret på den sidste nye teknologi, og er dermed meget driftsikre og økonomiske i både drift og vedligehold. Sammen med anlæggene leverer vi elektroniske regulatorstyringer, der sikrer præcis regulering og dermed væsentlige energibesparelser.

Med anlæggene leverer vi den lovpligtige dokumentation, ligesom vi tilbyder attraktive serviceaftaler med faste vedligeholdelsesbesøg. Du får med andre ord en komplet løsning, hvor der er tænkt på alt fra dimensionering til den efterfølgende service.

Kontakt os på telefon 6988 4858 for at høre mere om de løsninger, der matcher dit kølebehov.

Kontakt vores dygtige team

REFERENCER

Kvickly Varde

SuperBrugsen Broager

SuperBrugsen Esbjerg